Årets mest kebabede dag!
Endelig!
Kebab har fandtes i Danmark siden 1980’erne. Nu er det endelig tid til, at hele Danmarks livret får sin egen dag. Hvert år, med start i år, vil Kebabbens dag blive fejret den 10. oktober. Dagen er en festdag for mad, dans og glæde sammen med dem, du holder af – og en hyldest til alle, der gerne vil have lidt ekstra guldkant i hverdagen.
Fejr i butikken og på sociale medier!
Del kebab-glæden på sociale medier! Download billedet eller lav dit eget sjove opslag og tag @superkraes – så jeres kunder husker højtidernes højtid!

💛 KEBABbENS DAG FEJRES BEDST SAMMEN! 💛
Frem med kebabkød, brød, pommes, grøntsager, masser af lækre dressinger, tilbehør og alt det, du kan lide. Der er ingen regler. Smager det godt, så er det godt! Inviter vennerne over til en supermiddag og fejr højtidernes højtid – Kebabbens dag – sammen!


LAV DET DU KAN LIDE – KØD, KYLLING ELLER VEGGIE
Alle kan lave deres egen version af Hjemmekebab. Stil det protein, du bedst kan lide, frem, eller hvorfor ikke prøve flere? Vælg, smag og variér. Det tager kun et par minutter at tilberede!
KOMBINER – TAG DRESSINGERNE OG GODE GRØNTSAGER FREM
Er det lækkert, så er det lækkert. Majs, salat, agurk, tomat, ost, stærk kebabressing, mild kebabdressing, hvidløgskebabdressing eller noget helt andet. Det er ligegyldigt, tag det, I kan lide.
SPISE PÅ DIN MÅDE – HVILKEN KOMBINATION BLIVER DIN FAVORIT?
Der er ingen regler. Pitabrød, pomfritter, kebabrullebrød eller lav en pizza eller to, og skær dem op. Det bliver ikke nemmere at lave en varieret middag til mange.
kebabbens dag
🎉
10. oktober
🎉
kebabbens dag 🎉 10. oktober 🎉
15 minutter – så er middagen klar!
4 supernemme opskrifter til en perfekt fejring af Kebabbens dag!
super-kebabrulle!
Kebabruller kan virkelig varieres i det uendelige! Det er lige så nemt at lave en helt vegansk version ved at erstatte den klassiske kebab med veggie-kebab.
Sprød salat
2 tomater
1 Rødløg
Chili
Lav kebaben efter anvisningerne på pakken.
Skær og hak grøntsagerne som ønsket.
Byg din rulle, hæld dressing over, fold sammen, og nyd!

KEBABTALLERKEN!
Kebabtallerkenen kan varieres i det uendelige, og du kan vælge den kebab, du foretrækker – klassisk, veggie eller kylling. Sammen med pomfritter og kebabsaucer kan det ikke gå galt.
Pommes frites
2 tomater
1/2 løg
1/2 agurka
Valgfri salat
Tilbered pomfritterne efter anvisningerne på pakken.
Skær agurken, tomaterne, løget og salaten.
Tilbered kebaben efter anvisningerne på pakken.
Kebabpizza!
Lige så enkelt, som det er lækkert! Når du først har prøvet denne ret, vil den blive en selvfølge i din weekendmenu. Længe leve kebabpizzaen!
Pizza-kit
50 g revet ost
30 g ruccola
Forvarm ovnen. Smør tomatsaucen ud over pizzabunden, start fra midten af pizzaen. Strø den revne ost over.
Bag pizzaen i 5-10 minutter, indtil osten er smeltet, og kanterne har fået den ønskede farve.
Steg kebabben på en pande efter anvisningerne på pakken, og læg den på den færdigbagte pizza. Top med kebabdressing og rucola.

Kebab i pita!
En klassisk kebab i pita fungerer altid! Fyld brødene godt op med grøntsager, kebab og sdressing. Så er det bare at nyde!
Pita
2 tomater
1 rødløg
Icebergssalt
Skyl og skær grøntsagerne.
Opvarm en pande og steg kebabben i et par minutter ved middelhøj varme.
Varm pitabrødene på brødristeren. Læg ingredienserne i brødet, og servér med kebabdressing.