 
        
        
      
    
    VegGIEkebab!
RÆgte kebab uden kød
En lækker og ægte kebab – helt vegansk! Vores friske veggiekebab er skåret i tynde, velsmagende kebabstrimler lavet af seitan, som er perfekt til en saftig kebab i pitabrød. Endelig er der en veggiekebab, der både ligner og smager som kebab.
Server med vores kebabrullebrød for en fantastisk, helt vegansk kebab i rulle!
Tilberedning:
Stegepande: Varm panden op og steg veggiekebabben sammen med lidt olie i 4-5 minutter ved middelhøj varme. Steg den ikke for længe, ellers kan den blive tør og kedelig. Spis med det samme!
Airfryer: Placer veggiekebabben i en skål og bland med lidt olie. Læg derefter kebabben i din airfryer. Grill i 3-4 minutter ved 180 °C. Rør rundt efter halvdelen af tiden.
Næringsdeklaration pr. 100 g
Energi                                                   861 kJ/206 kcal
Fedt                                                       7 g
-heraf mættede fedtsyrer       0,6 g
Kulhydrat                                           7,0 g
-heraf sukkerarter                        0,1 g
Protein                                                 27 g 
Salt                                                         1,5 g
Ingredienser:
Vand, HVEDEGLUTEN*, gråært, rapsolie, salt, krydderier, HAVREGRYN, løg, urter, druesukker, tomat, porre, hvidløg, konserveringsmiddler (E202).
*Oprindelse: Sverige
 
                         
            
              
            
            
          
              