 
        
        
      
    
    gyroskebab!
Grillet, saftig og smagfuld
Der er ikke meget, der slår en frisklavet gyros med kebabrullebrød, tzatziki og pommes frites. Vores Gyroskebab er lavet af svinekød, der grilles og skæres fra et kebabspyd.
Krydderiblandingen indeholder blandt andet oregano, som giver friskhed og den autentiske smag, som gyros er kendt for. Det har aldrig været nemmere at lave super kebab derhjemme!
Tilberedning:
Stegepande: Varm panden op og steg gyroskebabben sammen med lidt olie i 5-6 minutter ved middelhøj varme.
Ovn: Fjern plastikken og læg gyroskebabben i et ovnfast fad. Opvarm ved 200 °C i 5-6 minutter.
Næringsdeklaration pr. 100 g
Energi                                                  863 kJ/207 kcal
Fedt                                                      14 g
-heraf mættede fedtsyrer      5,5 g
Kulhydrat                                          4,6 g
-heraf sukkerarter                       0,6 g
Protein                                                16 g 
Salt                                                        2,0 g
Ingredienser:
Svinekød* (84%), vand, kartoffelstivelse, krydderier, salt, kartoffelfibre, konsistensmidler (E450, E451), løg, konserveringsmiddel (E262, E301), hvidløg, druesukker, urter, tomat, kartoffelfibre, krydderekstrakt.
*Oprindelse: Sverige
 
                         
            
              
            
            
          
              